Piano & Gitaar coaching

Pianoles & gitaarles in de regio Zwolle en Noord Veluwe (Oldebroek, Elburg, 't Harde en Oosterwolde gld).

Muziek maken is een ontzettend leuk om te doen, maar om dit goed te kunnen, is er best wat voor nodig! Denk bijvoorbeeld aan het beheersen van je instrument (techniek), gevoel voor ritme, het leren lezen en toepassen van het notensysteem, enzovoorts. Als professioneel musicus kan ik je hierbij helpen. Alle benodigde onderdelen komen aan bod, waardoor je een degelijke basis krijgt om je eigen favoriete muziek te kunnen spelen. Dat laatste vind ik erg belangrijk en daarom probeer ik dit altijd zo goed mogelijk af te stemmen. 

Mijn specialisatie ligt in piano/toetsen en arrangeren, maar daarnaast heb ik ook veel ervaring met gitaar, waardoor ik je in beide instrumenten goed les kan geven. Daarnaast geef ik ook bandcoaching en muzikale toerusting in kerken. Wil je meer weten hierover? Klik dan hier.

Mocht je interesse hebben, dan kun je via het aanmeldingsformulier een proefles van 30 minuten aanvragen (graag even als opmerking erbij vermelden). Als je vervolgens besluit om les bij mij te gaan nemen, is deze proefles zelfs helemaal gratis!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op, en natuurlijk zie ik je aanmelding graag tegemoet!

Nog geen piano?

Wil je graag piano leren spelen, maar heb je thuis nog geen piano staan? Kijk dan eens bij Oostendorp Muziek in Wezep! Hier krijg je goed advies bij het uitzoeken van een akoestische of digitale piano.

Als je op zoek bent naar een nieuwe gitaar, dan kan ik je 't Speeltuygh in Zwolle aanraden. Ook daar heb ik erg goede ervaringen mee.